Om Recreo

Om Recreo
Recreo er en norsk nettbutikk. Vi er importør, leverandør og distributør av Koeka - babyutstyr, barneklær og interiør og Rufus Rabbit – gaver til baby og barn.
Vi distribuerer til Norge, Sverige og Danmark.

Koeka er nederlandsk og de har essensielle babyutstyr produkter, baby og barneklær og matchende interiør produkter til barnerom og hjem. Stort fargeutvalg og høy kvalitet i alle produktene. 

Rufus Rabbit er et engelsk gavekonsept til baby/barn med kaninkosedyr, kaninleker, økologiske babyklær med kaninmotiv og søte kaninkort. Leveres i flotte gaveposer og gaveesker.
Perfekte gaver til baby shower, barselgaver, dåpsgaver, gaver til nyfødte og til spedbarn.  Rufus Rabbit - Alt en liten jente og gutt kan ønske seg. 
NYHET - Rufus Rabbit bryr seg om de viktige menneskene rundt seg, så du finner også flotte gaver til mamma. pappa, bestemor, bestefar, tante og gode venner. 
Rufus Rabbit - Nr.1 på gaver til baby og barn. 
Alle Rufus Rabbit baby og barneprodukter er CE og EN71 godkjent. Les mer om CE-godkjenning.  Les mer om EN71 godkjenning 

Recreo ble opprettet i 2004. Recreo er latinsk og har flere betydninger som blant annet forfriskende. Recreos visjon er å tilføre det norske markedet nye produkter, nye, enten i design eller funksjon. Grunnleggende krav til produktene er høy kvalitet. Recreo eies og drives av Brith Hegge. Etter at jeg hadde sittet i rullestol i 3 år dro jeg til Tyskland og ble operert i ryggen. Operasjonen var meget vellykket og jeg dro hjem som en gående person. DEN følelsen kan ikke forklares!  

Da jeg kom hjem etter operasjonen var tiden inne til å ta fatt på drømmen om å importere og Recreo ble en realitet. «Rett fra rullestolen til sjefsstolen». Med meg på laget har jeg min samboer Pieter Molenhuis som er autorisert regnskapsfører og tar seg av regnskap og «alt» som har med importpapirer og lover å gjøre.

Jeg har i løpet av disse årene importert flere forskjellige konsepter og har drevet egen butikk med agenturene. Av flere årsaker så har jeg valgt å kutte ned på agenturene og har i dag Koeka og Rufus Rabbit.

 

Med vennlig hilsen
Brith Hegge

Daglig leder av Recreo AS

Hvem er Rufus Rabbit? 

Rufus Rabbit er en morsom og sjarmerende kanin fra England. Han er født og oppvokst i Derby og er nå blitt 4 år og har allerede reist til mange land. Rufus kjenner sin humor, sine holdninger og han har øye for detaljer som sin styrke. Rufus er flink på kos, design og kvalitet, og er meget opptatt av sikkerhet og trygghet. Det er derfor hele hans kolleksjon har passert den strengeste kvalitetskontroll på sikkerhet. 

Hans spesielle talent er emballasje og dette spiller en viktig rolle når han skal designe en ny gave som er verdig til å gi en nyfødt verdensborger.  Rufus Rabbit produktene leveres i flotte poser og esker, slik at du føler at du gir det lille ekstra og den heldige som får Rufus Rabbit gaven føler at den får det lille ekstra. 

Mange ting får Rufus til å smile, sjokolade dyppet i jordbær og en godt utført jobb rangerer svært høyt på hans liste, men hvis han blir din "utvalgte" i din spesielle kanin verden vil det glede han fra topp til tå i lang tid.  Å bli din «utvalgte» er en utrolig ære og en ære han aldri tar for gitt. 

Hvorfor skal du velge Rufus Rabbit? 

Rufus Rabbit tar sikkerheten til baby og barn meget høyt. Alle Rufus Rabbit produktene har et eget sertifikat som viser at produktet er testet og godkjent i henhold til CE-merking og EN71 krav.
Hva betyr det for deg og ditt barn?  
Det betyr at du kan være trygg på at du ikke utsetter ditt barn for skadelige stoffer.
Det betyr at du kan være trygg på at du ikke utsetter ditt barn for leker og kosedyr som kan på noen måte være farlig for barnet.
Du og barnet ditt kan føle trygghet sammen med Rufus Rabbit.

Rufus Rabbit dobbel tester!!
Hva blir testet:
Når det produseres mer av allerede godkjente produkter så tester de på nytt igjen produktene som allerede er godkjent. 
Det er ikke påbudt å teste nye produksjoner av allerede godkjente produkter, men Rufus Rabbit gjør for at du skal være sikker på at produktet er sikkert. 
Uten skadelige stoffer: Rufus Rabbit produktene inneholder ikke noen forbudte stoffer. 
Barnesikker: Alle påsydde detaljer er fastsikker. Kan ikke løsne. Sømmene er testet.
Ild og flammesikker: Materialene kan ikke flamme opp. Det er ikke tilsatt flammehemmende midler.
Økologisk klær: Både bomullen og fargestoffene på klærne er økologisk dyrket og inneholder ikke farlige stoffer.

Rufus Rabbit, always going that extra mile to create a smile!  

CE-merket er ifølge loven obligatorisk på leker og andre produkter. CE-merket er produsentens - Rufus Rabbit garanti for at produktet er i samsvar med  alle relevante EU-krav. EUs lovgivning er blant de strengeste i verden når det gjelder leker. For at et produkt skal kunne få et CE-merking må produsenten - Rufus Rabbit utarbeide teknisk dokumentasjon som beviser at produktet oppfyller alle de tekniske EU-omfattende kravene. Det er utført analyser av kjemiske, fysiske, mekaniske og i tillegg analyser av brennbarhet og hygiene.Disse analysene og testene blir utført av uavhengig godkjent sertifisert internasjonalt firma.  SGS group utfører testene på Rufus Rabbit produktene. Les mer om  www.sgs.com
En godkjent leke skal ha i tillegg til CE merket ha EN71 merke. EN71 er standard sikkerhetskrav for leker. Alle Rufus Rabbit baby og barneprodukter er CE og EN71 godkjent. Klikk på linkene og les mer. 

                      Se i Rufus Rabbit katalog høst 2016 
Rufus Rabbit produktene distribueres i utvalgte barneklesforretninger, gave & interiørforretninger og nettbutikker. I tillegg har vi nettbutikk hvor du som forbruker kan handle våre produkter. 

Vennligst ta kontakt for opplysning om nærmeste forhandler på tlf 66 79 10 20 eller kundeservice@recreo.no
 
Ønsker du å bli forhandler - ta kontakt på tlf 66 79 10 20 eller send en email til kundeservice@recreo.no

Kontor og lager: 
Recreo AS, Nesbruveien 75, 1394 Nesbru, 4. etg. Tlf 66 79 10 20